Valitse sivu

Ruosteenirrotusaineet

  • RD 5

Epäorgaaninen RD 5 sekä irrottaa ruosteen että antaa kevyen voitelun käsiteltävälle kohteelle. Leimahduspiste >100°C. Saatavana sekä sprayn muodossa että nestemäisenä (kanisteri).

 

Pesuaineet koneille ja laitteille

  • SOG DG 55 S

Alkalinen pesuaine, joka ei muodosta vaahtoa. Antaa pestäville pinnoille ja osille suojan korroosiota vastaan. SOG DG 55 S on sekoitettavissa veteen kohteen likaisuudesta riippuen. Soveltuu myös pesukoneisiin.

 

 

Hitsaussprayt

  • RD 21 (biohajoava)

Biologisesti hajoava hitsausspray RD 21 on kehitetty MIG ja TIG -hitsaussuuttimien voiteluun. Ei sisällä silikonia. Antaa erinomaisen suojan korroosiota vastaan. Laaja käyttölämpötila-alue, leimahduspiste (+200°C).

 

 

Vesivaseliinit

  • MD GREEN

MD GREEN on vedenkestävä monikäyttörasva joka soveltuu kuula- ja liukulaakereiden, liukupintojen ja ketjujen voiteluun vaativissa olosuhteissa. Tämä lyijytön vaseliini säilyttää voiteluominaisuutensa myös niissä kohteissa, joissa koneet ja laitteet ovat korkean kuormituksen alaisina tai joutuvat kosketuksiin prosessiveden, meriveden tai kuuman veden kanssa.

 

Tuote pienentää kosteuden mukanaan tuomia haittoja ja suojan korroosiota vastaan. MD GREEN antaa myös suojan kulumista vastaan ja näin lisää käytettävän laitteiston tai koneen käyttöikää. Tuotetta käyttämällä voidaan pidentää voiteluvälejä ja vähentää seisakkeja. Tuote säilyttää voitelukykynsä, ominaisuutensa ja koostumuksensa, siitä huolimatta vaikka käyttökohteen lämpötila nousee yli voiteluaineen tippumispisteen (+150oc). Saatavana myös aerosolina.