Valitse sivu
  • MD 3
  • MD GREEN

MD 3

SOGELUB -voiteluaineet mahdollistavat ihanteellisen lopputuloksen laakereiden ja ketjujen pitkäkestoisessa voitelussa. Käyttökohteita ovat kierto-, liuku- ja nivellaakerit, nivelet, hammaskiila-akselit, hammaspyörät, ruuvikierukat sekä ohjauslaitteet. Sopii myös kosteiden paikkojen voitelukohteisiin ulkona ja sisätiloissa.

MD 3 -vaseliini soveltuu erinomaisen pintapaineenkestokykynsä vuoksi erityisen hyvin voitelukohteisiin, joissa kuormitukset ovat suuria. Tuote on saatavana sekä vaseliinina että aerosolina.

Tuotteet tarjoavat seuraavia etuja:

  • pysyy erinomaisesti voitelukohteessa
  • antaa suojan hapettumista, kulumista ja korroosiota vastaan
  • hyvä vedensietokyky
  • soveltuu käytettäväksi keskusvoitelulaitteissa

MD 3 GREEN

MD GREEN on vedenkestävä monikäyttörasva joka soveltuu kuula- ja liukulaakereiden, liukupintojen ja ketjujen voiteluun vaativissa olosuhteissa. Tämä lyijytön vaseliini säilyttää voiteluominaisuutensa myös niissä kohteissa, joissa koneet ja laitteet ovat korkean kuormituksen alaisina tai joutuvat kosketuksiin prosessiveden, meriveden tai kuuman veden kanssa.

Tuote pienentää kosteuden mukanaan tuomia haittoja ja suojan korroosiota vastaan. MD GREEN antaa myös suojan kulumista vastaan ja näin lisää käytettävän laitteiston tai koneen käyttöikää. Tuotetta käyttämällä voidaan pidentää voiteluvälejä ja vähentää seisakkeja. Tuote säilyttää voitelukykynsä, ominaisuutensa ja koostumuksensa, siitä huolimatta vaikka käyttökohteen lämpötila nousee yli voiteluaineen tippumispisteen (+150oc). Saatavana myös aerosolina.