Valitse sivu

STANGER

  • Puunmerkintäspray (500 ml)
  • Merkintäkynä M700
  • Merkintäkynä M300
  • Ylivetokynä

Neonheijastava puunmerkintäspray jättää puuhun peittävän ja säänvaihtelua kestävän jäljen, joka erottuu hyvin myös heikossa valaistuksessa. Spray kuivuu nopeasti ja tarttuu hyvin myös kosteaan puuhun. STANGER-puunmerkintäsprayn kapean sumun ansiosta sillä voi kirjoittaa tarkasti. Lisäksi käyttäjän kädet säilyvät puhtaina, koska erikoismuotoillun painikkeen avulla spraypulloa voi kääntää 360 astetta. Värivaihtoehdot: sininen, punainen, musta, keltainen, vihreä ja valkoinen.

Pergamenttimerkintäkynä M700 jättää kestävän ja peittävän jäljen niin paperiin, pahviin kartonkiin, puuhun, nahkaan, kankaaseen, lasiin, metalliin, lakatulle pinnalle kuin useimmille muoveille. Etanolipohjainen M700-merkintäkynä on käytössä miellyttävä, sillä se ei tuoksu voimakkaasti. Soveltuu erinomaisesti myös jäisen puun merkintään. Merkintäkynän jälki kestää sekä roiskevettä että valoa. Uudelleentäytettävä. Värivaihtoehdot: musta, sininen, punainen ja vihreä.

Alumiinikuorinen pergamenttimerkintäkynä M300 jättää kestävän jäljen lähes kaikille materiaaleille. Etanolipohjainen M300-merkintäkynä on käytössä miellyttävä, sillä se ei tuoksu voimakkaasti. Merkintäkynän jälki kestää sekä roiskevettä että valoa. Värivaihtoehdot: musta, sininen, punainen ja vihreä.

STANGER-ylivetokynä ei sisällä toksisia ainesosia.  Intensiivinen ja suttaantumaton jälki sisältää myös UV-stabilisaattoreita. Värivaihtoehdot: keltainen, punainen, vihreä ja sininen.

RAPID

  • RAPID R19 SINKILÄVASARA
  • RAPID ALUMIINISINKILÄT (6mm)

RAPID R19 on pienikokoinen ja kätevä sinkilävasara nopeaan kiinnittämiseen. Käyttömukavuutta parantaa ergonomisesti muotoiltu kumikahva ja yhden käden työote. Ei irtoavia osia.

MTN GLYKOLIMERKINTÄVÄRI

MTN glykolimerkintäväri on tarkoitettu koneella suoritettavaan tukkien päiden merkintään. MTN-metsäkonevärit ovat korkealuokkaisista raaka-aineista valmistettuja merkintävärejä. Tuotteen pigmentti on voimakas ja sakkaantumaton kaikissa olosuhteissa. MTN glykolimerkintäväri sisältää myös ruosteenestoaineen ja erinomaisen voiteluaineen.