Valitse sivu

Markkinointi Tapio Nyrönen Oy on vuonna 1988 toimintansa aloittanut yhtiö, joka toimii koko Suomen alueella, toimialoinaan maahantuonti ja markkinointi. Toiminta-ajatuksena on alusta asti ollut tuotteiden toimittaminen asiakkaalle nopeasti ja varmasti omalla jakeluautolla. Toinen yhtä keskeinen yrityksen toimintastrategiaan liittynyt ajatus on ollut tarjota perinteisen voitelun rinnalle myös biohajoava vaihtoehto. Voiteluaineiden myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelyn yritys aloitti vuonna 1988 olemalla mukana perustamassa Suomeen Saksalaisen voiteluainevalmistaja OPTIMOLin myynti- ja jakeluverkostoa. Silloin alkanut yhteistyö jatkuu edelleen, vaikka voiteluaineen nimi onkin yrityskaupan myötä vaihtunut Castroliksi.

90-luvun alussa Markkinointi Tapio Nyrönen Oy aloitti BINOL -voiteluaineiden maahantuonnin Ruotsista. Luontoystävällisten Binol -voiteluaineiden valmistaja AarhusKarlshamn AB on yksi Euroopan johtavista biohajoavien öljyjen valmistajista ja on lajissaan Skandinavian suurin. Jo yli 20 vuotta kestänyt yhteistyö jatkuu edelleen.

90-luvun alussa tuotevalikoima laajeni edelleen, kun yritys aloitti Belgialaisten SOGELUB -erikoisvoiteluaineiden maahantuonnin. Belgiassa valmistettavien ja teknisesti edistyksellisien Sogelub -voiteluaineiden monipuolinen valikoima mahdollisti laajan tarjonnan myös teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Vastatakseen lasiteollisuuden asiakkaiden toiveisiin, alkoi vuosituhannen vaihteessa Belgialaisten LIXON -lasinleikkuutrissojen maahantuonti. Belgialainen Lixon on toinen johtavista eurooppalaisista lasinleikkuutrissojen valmistajista.

Voiteluaineiden maahantuonnin lisäksi Markkinointi Tapio Nyrönen Oy:n yksi merkittävistä tukijaloista on metsässä. Yritys toimittaa koneellisen puunkorjuun parissa työskenteleville yrityksille mm. harvesteriketjuja ja -laippoja, voiteluaineita sekä puunmerkintävärejä. Metsäkoneyrittäjien palvelukonseptin osana on myös teräketjujen teroituspalvelu, joka sekin toimii ovelta-ovelle -periaatteella.