Valitse sivu

MTN

  • MTN SITRUSPESU
  • MTN LASISPRAY
  • MTN LASINPESUNESTE -40°C

MTN-sarjan tehokas sitruspesutiiviste soveltuu erityisesti ajoneuvojen, metsäkoneiden, säiliöiden, hallin lattioiden ja pressujen pesuun. Sitruspesutiiviste irrottaa tehokkaasti liimaa, rasvaa, asfalttia, pihkaa, suolaa, maantiepikeä ja öljyä. Tuotteessa on erittäin voimakas lian irrotuskyky ja se hajoaa 100 % luontoon. Tuote on tarkoitettu ympärivuotiseen pesuun ja se sisältää kirkastevahaa. Tuote soveltuu sekä pesuautomaatteihin että matalapaineruiskuihin.

MTN-sarjan lasispray on kehitetty pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Lasispray poistaa huurteen ja sulattaa jään tehokkaasti. Pullo toimii myös kylmissä olosuhteissa aina -20°C asti. Puhdistaa tehokkaasti lasi, peilit ja ikkunat noesta, hyönteistahroista yms. Tuote soveltuu erinomaisesti myös tuulilasinpyyhkimien kumien puhdistukseen.

MTN-sarjan myrkytön lasinpesuneste on etanolipohjainen ja sisältää pesutensidin. Tuote haihtuu hyvin tuulilasilta ja kirkasteen ansiosta ei jätä jälkeensä minkäänlaista kalvoa.

STANGER

  • NÄYTTÖPÄÄTTEEN PUHDISTUSAINE (250 ml)
  • NÄYTTÖPÄÄTTEEN PUHDISTUSLIINA

Ympäristöystävällinen ja tahraamaton STANGER näyttöpäätteen puhdistusaine soveltuu myös kaikenlaisten lasipintojen puhdistamiseen.

STANGER puhdistusliina on kehitetty TFT-näyttöjen ja kaikenlaisten muovipintojen puhdistamiseen. Pölypartikkeleiden kiinnittyminen vähenee liinalla käsitellylle pinnalle.